02/05/2021 02/05/2021 Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, ώρα 19:30, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κομοτηνής. Στη συνέχεια χοροστάτησε στην ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, και ανέγνωσε την Πατριαρχική Απόδειξη επί τω Αγίω Πάσχα της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολο­μαίου, μετά το πέρας της...
02 Μαΐου, 2021 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/05/2021 - 19:22

“Χριστός Ανέστη” στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
“Χριστός Ανέστη” στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, ώρα 19:30, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία της Αναστάσεως στο Δημοτικό Κοιμητήριο Κομοτηνής.

Στη συνέχεια χοροστάτησε στην ακολουθία της Παννυχίδος στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, και ανέγνωσε την Πατριαρχική Απόδειξη επί τω Αγίω Πάσχα της Αυτού Θειοτάτης Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολο­μαίου, μετά το πέρας της οποίας προσέθεσε τις προσωπικές του ευχές.

Ακολούθως, προέστη της Αναστασίμου Θείας Λειτουργίας και ανέγνωσε τον κατηχητικό λόγο του εν Αγίοις πατρός ημών Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Την Κυριακήν του Πάσχα, 2 Μαΐου 2021, ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τον Εσπερινό της Αγάπης στον Ιερό Ενοριακό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Ακολούθως προ της απολύσεως απηύθυνε τον Αναστάσιμον χαιρετισμόν και διένημε τα καθιερωμένα πασχαλινά κόκκινα αυγά.

Περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων