17/12/2023 17/12/2023 Εν όψει των εορτίων ημερών του Αγίου Δωδεκαημέρου τα παιδιά των κατηχητικών της ενορίας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού πραγματοποίησαν την καθιερόμενη τους εορτή όπου ψάλλανε τα παραδοσιακά κάλαντα. Στην εορτή παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων όπου ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, δημιουργικό και Χριστοφόρο το νέο έτος.
17 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2023 - 16:26

Χριστουγεννιάτικη εορτή από τα παιδιά των Κατηχητικών της ενορίας Αγίου Κοσμά του Αιτωλού της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εορτή από τα παιδιά των Κατηχητικών της ενορίας Αγίου Κοσμά του Αιτωλού της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας

Εν όψει των εορτίων ημερών του Αγίου Δωδεκαημέρου τα παιδιά των κατηχητικών της ενορίας του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού πραγματοποίησαν την καθιερόμενη τους εορτή όπου ψάλλανε τα παραδοσιακά κάλαντα.

Στην εορτή παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων όπου ευχήθηκε σε όλους καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, δημιουργικό και Χριστοφόρο το νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων