18/11/2022 18/11/2022 Με την παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, του Διευθυντού της Αστικής μη Κερδοσκο­πικής Εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπι­σκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και της συνεργά­τιδάς του κ. Όλγας Παπαχαρίτου, υλοποιήθηκε το πρώτο εκ των τριών σταδίων του Προγράμματος «Αντιμετω­πίζοντας την υπογεννητικό­τητα». Το Πρόγραμμα πραγματώνεται κατόπιν συνεργα­σίας της Ιεράς Μητρόπολης, με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»...
18 Νοεμβρίου, 2022 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2022 - 17:32

Υλοποίηση προγράμματος “Αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας” από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Υλοποίηση προγράμματος “Αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας” από την Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Με την παρουσία του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, του Διευθυντού της Αστικής μη Κερδοσκο­πικής Εταιρείας της Ιεράς Αρχιεπι­σκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνου Δήμτσα και της συνεργά­τιδάς του κ. Όλγας Παπαχαρίτου, υλοποιήθηκε το πρώτο εκ των τριών σταδίων του Προγράμματος «Αντιμετω­πίζοντας την υπογεννητικό­τητα».

Το Πρόγραμμα πραγματώνεται κατόπιν συνεργα­σίας της Ιεράς Μητρόπολης, με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την Τράπεζα «EUROBANK», με σκοπό την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και του δημογραφικού προβλήματος που αντιμετωπίζει και η περιοχή.

Παρασχέθηκαν σε δεκαπέντε (15) εγκυμονούσες γυναίκες της Μητροπολιτικής Περιφερείας διάφορα βρεφικά είδη, τα οποία αφορούν στους πρώτους μήνες ζωής των βρεφών.

Ο Σεβασμιώτατος στη σύντομη προσλαλιά του ευχαρίστησε τον Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνστα­ντίνο Δήμτσα και την συνεργάτιδά του για την ένταξη της Μητρόπολης στο εν λόγω πρόγραμμα. Τόνισε, επίσης, την ανάγκη υλοποίησης παρομοίων Προγραμμάτων και τον παρακάλεσε να μεταφέρει τις ειλικρινείς ευχαριστίες του προς τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, τόσο για την υλοποίηση του παρόντος Προγράμ­ματος, αλλά και γενικώτερα για το ανίστακτο πατρικό του ενδιαφέρον στους κατοίκους της Μητρόπολης και ευρύτερα της Θράκης.

 

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων