07/03/2024 07/03/2024 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα πραγματοποίησαν την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, οι Υποψήφιοι Ακόλουθοι της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών, τους οποίους συνόδευαν ο Διευθυντής της Διπλωματικής Ακαδημίας Πρέσβυς κ. Μιχαήλ Διάμεσης, η Διευθύντρια Σπουδών κα. Ευαγγελία Καλαιτζή, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων κα. Σταυρούλα Πενταρβάνη και ο Υποδιευθυντής της...
07 Μαρτίου, 2024 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2024 - 22:06

Υποψήφιοι Ακόλουθοι της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Υποψήφιοι Ακόλουθοι της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών στον Μητροπολίτη Μαρωνείας

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα πραγματοποίησαν την Πέμπτη 7 Μαρτίου 2024, οι Υποψήφιοι Ακόλουθοι της Διπλωματικής Ακαδημίας του Υπουργείου Εξωτερικών, τους οποίους συνόδευαν ο Διευθυντής της Διπλωματικής Ακαδημίας Πρέσβυς κ. Μιχαήλ Διάμεσης, η Διευθύντρια Σπουδών κα. Ευαγγελία Καλαιτζή, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων κα. Σταυρούλα Πενταρβάνη και ο Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων κ. Αθανάσιος Παπαμάργαρης.

Ο Σεβασμιώτατος τους υποδέχθηκε στον Ιερό Μητροπολι­τικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αρμονική συνύπαρξη των συνοίκων στοιχείων στην περιοχή της Θράκης.

Τέλος τους ευχήθηκε καλή Σαρακοστή και κάθε ευλογία στη ζωή και τα έργα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων