18/05/2022 18/05/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος με τον κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεως υποδέχθηκε τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ελευσίνα το ιερό λείψανο του Τιμίου Ποδός της Αγίας Ελένης από την Ιερή Μονή Προυσού Ευρυτανίας. Το ιερό λείψανο θα παραμείνει για προσκύνημα έως και την επομένη...
18 Μαΐου, 2022 - 16:04
Τελευταία ενημέρωση: 18/05/2022 - 16:58

Ελευσίνα: Υποδοχή του Τιμίου Ποδός της Αγίας Ελένης ενόψει της γιορτής

Διαδώστε:
Ελευσίνα: Υποδοχή του Τιμίου Ποδός της Αγίας Ελένης ενόψει της γιορτής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος με τον κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεως υποδέχθηκε τη Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην Ελευσίνα το ιερό λείψανο του Τιμίου Ποδός της Αγίας Ελένης από την Ιερή Μονή Προυσού Ευρυτανίας.

Το ιερό λείψανο θα παραμείνει για προσκύνημα έως και την επομένη της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, Κυριακή, 22 Μαΐου.

Στην υποδοχή του παρέστησαν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Μπούρας, Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου, ο Αντιδήμαρχος Ελευσίνας, Λεωνίδας Παππάς και πλήθος κόσμου.

 

Φωτογραφίες: Άκης Καλόξυλος

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων