17/06/2023 17/06/2023 Με πάνδημη συμμετοχή του λαού και πλήθος προσκυνητών από όλη την Αθήνα, το Μοσχάτο υποδέχτηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου το αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας Παναγιάς Πεφανερωμένης από τη Λευκάδα. Τό Ιερό Αντίγραφο τής Κυράς – Πεφανερωμένης, συνόδευσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος καί Ιθάκης κ. Θεόφιλος...
17 Ιουνίου, 2023 - 9:40

Το Μοσχάτο υποδέχτηκε την Παναγιά «Κυρά Φανερωμένη» από τη Λευκάδα

Διαδώστε:
Το Μοσχάτο υποδέχτηκε την Παναγιά «Κυρά Φανερωμένη» από τη Λευκάδα

Με πάνδημη συμμετοχή του λαού και πλήθος προσκυνητών από όλη την Αθήνα, το Μοσχάτο υποδέχτηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου το αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας Παναγιάς Πεφανερωμένης από τη Λευκάδα.

Τό Ιερό Αντίγραφο τής Κυράς – Πεφανερωμένης, συνόδευσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λευκάδος καί Ιθάκης κ. Θεόφιλος και ο Καθηγουμένος της φερώνυμου Ιεράς Μονής Κυράς Φανερωμένης, Πανοσιολογιωτάτος Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Ασπρογέρακας.

Το Ιερό Αντίγραφο της Παναγιάς, προσφέρεται για μόνιμη εναπόθεση στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Μοσχάτου.

Η εικόνα τής Κυράς – Πεφανερωμένης, υποδέχθηκε προ των πυλών του Ναού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος, παρουσία του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου κ. Ανδρέα Ευθυμίου, Αντιδημάρχων με τη συμμετοχή, κλήρου και λαού.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος χοροστάτησε στον Μέγα Εσπερινό και κήρυξε το θείο λόγο.

Πηγή- Φωτογραφίες: www.mymoschato.gr

        

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων