26/08/2021 26/08/2021 Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη στην τελετή εγκαινίων του παραλιακού πεζοδρόμου, στη Σχολή Πυροβολικού (ΣΠΒ), στη Νέα Πέραμο Αττικής, την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εκπληρώνοντας το αίτημα του Δήμου Μεγαρέων, παραχώρησε τμήμα του Στρατοπέδου της ΣΠΒ, για την κατασκευή ενός σύγχρονου πεζοδρόμου, ώστε να επιτυγχάνεται η ασφαλής μετακίνηση των...
26 Αυγούστου, 2021 - 14:39
Τελευταία ενημέρωση: 26/08/2021 - 14:41

Ο Μητροπολίτης Μεγάρων στα Εγκαίνια Παραλιακού Πεζοδρόμου στη ΣΠΒ

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεγάρων στα Εγκαίνια Παραλιακού Πεζοδρόμου στη ΣΠΒ

Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής παρέστη στην τελετή εγκαινίων του παραλιακού πεζοδρόμου, στη Σχολή Πυροβολικού (ΣΠΒ), στη Νέα Πέραμο Αττικής, την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εκπληρώνοντας το αίτημα του Δήμου Μεγαρέων, παραχώρησε τμήμα του Στρατοπέδου της ΣΠΒ, για την κατασκευή ενός σύγχρονου πεζοδρόμου, ώστε να επιτυγχάνεται η ασφαλής μετακίνηση των πολιτών. Μέσω του Γενικού Επιτελείου Στρατού, το Υπουργείο ανέλαβε τον σχεδιασμό, μέρος της χρηματοδότησης και την εποπτεία του έργου.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας αναφέρθηκε στους άρρηκτους δεσμούς της ΣΠΒ με τον Δήμο Μεγαρέων και παρουσίασε την πορεία υλοποίησης του έργου και τη συμβολή όλων των φορέων για την επιτυχή ολοκλήρωσή του.

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι «η διάθεση του τμήματος του Στρατοπέδου της Σχολής Πυροβολικού για την κατασκευή του πεζοδρόμου, που θα συμβάλει καταλυτικά στην ασφάλεια και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου Μεγαρέων, αποτελεί ένα μικρό μόνο δείγμα της διαχρονικής και αδιάλειπτης προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων στην ελληνική κοινωνία».

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνας κ. Κωνσταντίνος, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιώργος Κώτσηρας, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής (ΝΔ) κ. Αθανάσιος Μπούρας, ο Γραμματέας της Βουλής και Βουλευτής Β΄ Δυτικής Αττικής (ΝΔ) κ. Ευάγγελος Λιάκος, ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης, ο ευπατρίδης εφοπλιστής κ. Αθανάσιος Μαρτίνος, ο οποίος ανέλαβε τη βασική χρηματοδότηση του έργου, ο Υπαρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γεώργιος Κέλλης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής της ΣΠΒ Ταξίαρχος Αναστάσιος Δημουλάς και εκπρόσωποι της τοπικής κοινότητας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων