07/10/2021 07/10/2021 Το αγαπημένο του ποίμνιο και την ψυχή της ψυχής του, όπως χαρακτήρισε τα πνευματικά του παιδιά, αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα (Τετάρτης 6 Οκτωβρίου 2021) στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Σαλαμίνας ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοκλιώτης, καθώς φεύγει για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας. Το πλήθος έσπευσε στην Ιερά Παράκληση...
07 Οκτωβρίου, 2021 - 13:29
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2021 - 13:37

Ο π. Χριστόδουλος χαιρετά το ποίμνιο της Σαλαμίνας

Διαδώστε:
Ο π. Χριστόδουλος χαιρετά το ποίμνιο της Σαλαμίνας

Το αγαπημένο του ποίμνιο και την ψυχή της ψυχής του, όπως χαρακτήρισε τα πνευματικά του παιδιά, αποχαιρέτησε χθες το απόγευμα (Τετάρτης 6 Οκτωβρίου 2021) στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Σαλαμίνας ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστόδουλος Κοκλιώτης, καθώς φεύγει για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας.

Το πλήθος έσπευσε στην Ιερά Παράκληση που τέλεσε, ούτως ώστε να προσευχηθεί προτού τον αποχαιρετήσει, με την ελπίδα να ξανανταμώσουν σύντομα. Παράλληλα, του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στα ιερατικά του καθήκοντα, ενώ εκείνος τους συμβούλευσε να καλλιεργούν τις ψυχές τους και να ζουν με ταπείνωση, που ελκύει όσο τίποτα άλλο τη χάρη του Θεού.

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Σεβαστιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων