21/12/2018 21/12/2018 Για όσους ενδιαφέρονται για όμορφα και χρήσιμα δώρα που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και ενισχύουν το έργο της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ”- διατίθενται ατζέντες της Μονάδας για το 2019. Με αυτές, εκτός από την οικονομική ενίσχυση της Μονάδας, γινόμαστε όλοι πρεσβευτές της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ” και ενημερώνουμε έμμεσα τον κόσμο για το έργο της!  Συγκεκριμένα διατίθενται:  Ημερολόγια-ατζέντες για το 2019...
21 Δεκεμβρίου, 2018 - 14:24

Ενίσχυση της “Γαλιλαίας” με χρήσιμα δώρα

Διαδώστε:
Ενίσχυση της “Γαλιλαίας” με χρήσιμα δώρα
Για όσους ενδιαφέρονται για όμορφα και χρήσιμα δώρα που διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και ενισχύουν το έργο της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ”- διατίθενται ατζέντες της Μονάδας για το 2019.
Με αυτές, εκτός από την οικονομική ενίσχυση της Μονάδας, γινόμαστε όλοι πρεσβευτές της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ” και ενημερώνουμε έμμεσα τον κόσμο για το έργο της!
 Συγκεκριμένα διατίθενται:
 Ημερολόγια-ατζέντες για το 2019 σε 3 χρώματα και μεγέθη (μικρό-μεσαίο-μεγάλο), ημερήσια και εβδομαδιαία, με ενημερωτικό ένθετο για το έργο της Μονάδας. Υπέροχο δώρο για τη νέα χρονιά!
& Σημειωματάριο, επίσης με ενημερωτικό ένθετο για το έργο της “ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ”.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να προσέλθει στις εγκαταστάσεις της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ», Αγ.Δημητρίου 23, Σπάτα (προαύλιο Ι. Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού) καθημερινά 8.00-20.00, ή να επικοινωνήσει με τη Μονάδα στο 2106635955 για συνεννόηση σχετικά με την παραλαβή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων