17/04/2020 17/04/2020 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία,  ο  λοιμοξιολόγος Σωτήρης Τσίοδρας  παρέλαβε Επιστολή εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, στην οποία εκφράζεται η αγωνία του Ιεράρχη για τα όσα διαδραματίζονται, κατά το τελευταίο διάστημα. Η επιστολή αυτή έφτασε στα χέρια και του Υφυπουργού  Πολιτικής Προστασίας  κ. Νίκου Χαρδαλιά αλλά και στα...
17 Απριλίου, 2020 - 15:47
Τελευταία ενημέρωση: 17/04/2020 - 16:32

Αποκλειστικό – Μεσογαίας προς Τσιόδρα Χαρδαλιά Πρωθυπουργό

Διαδώστε:
Αποκλειστικό – Μεσογαίας προς Τσιόδρα Χαρδαλιά Πρωθυπουργό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Πρακτορείου Ορθοδοξία,  ο  λοιμοξιολόγος Σωτήρης Τσίοδρας  παρέλαβε Επιστολή εκ μέρους του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου, στην οποία εκφράζεται η αγωνία του Ιεράρχη για τα όσα διαδραματίζονται, κατά το τελευταίο διάστημα. Η επιστολή αυτή έφτασε στα χέρια και του Υφυπουργού  Πολιτικής Προστασίας  κ. Νίκου Χαρδαλιά αλλά και στα χέρια του Πρωθυπουργού.

Η αναστολή της κανονικής λειτουργίας των χώρων λατρείας στην πατρίδα μας και η  απουσία των πιστών απο τους ιερούς ναούς, λόγω της απειλής εξαπλώσεως του κοροναϊού έχει διχάσει τον κόσμο και σύμφφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σεβασμιώτατος προσπαθεί να εξηγήσει στους πολιτικούς άρχοντες ότι πρέπει να ρίξουν τους τόνους σε σχέση με το τι πρέπει να κάνουν οι πιστοί διότι αυτό έχει φορτίσει το κλίμα.

Προφανώς το περιεχόμενο της επιστολής  έχει χαρακτήρα συμβουλευτικό διότι φαίνεται ως τώρα από τις ανακοινώσεις τις κυβέρνησεις ότι έχουν στοχεύσει στους Πιστούς και στην λατρευτική ζωή της Εκκλησίας.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων