15/04/2021 15/04/2021 “ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ – Ἀπὸ τὸ γεγονὸς τῆς Ἀναστάσεως στὴ θέα τοῦ Ἀναστάντος”. Πρόκειται για το νέο βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου το οποίο περιλαμβάνει πρωτότυπα κείμενα για την Ανάσταση του Κυρίου.   Πάσχα, Κυρίου Πάσχα! Βροντώδης ακούγεται η προτροπή της Εκκλησίας μας: «Πάντες ἀπολαύσατε τοῦ συμποσίου τῆς πίστεως». Και όλοι μαζί ανα­φωνούμε...
15 Απριλίου, 2021 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2021 - 16:02

“ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ”: Νέο βιβλίο του Μητροπολίτου Μεσογαίας

Διαδώστε:
“ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ”: Νέο βιβλίο του Μητροπολίτου Μεσογαίας

“ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ – Ἀπὸ τὸ γεγονὸς τῆς Ἀναστάσεως στὴ θέα τοῦ Ἀναστάντος”. Πρόκειται για το νέο βιβλίο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου το οποίο περιλαμβάνει πρωτότυπα κείμενα για την Ανάσταση του Κυρίου.

 

Πάσχα, Κυρίου Πάσχα! Βροντώδης ακούγεται η προτροπή της Εκκλησίας μας: «Πάντες ἀπολαύσατε τοῦ συμποσίου τῆς πίστεως». Και όλοι μαζί ανα­φωνούμε «Χριστός Ἀνέστη!» και επαναλαμβάνουμε «Ἀληθῶς Ἀνέστη!». Αυτό είναι το μυστικό και πνευματικό συμπόσιο της πίστεως· η μετοχή στην Ανάσταση του Χριστού, στη χαρά και στο μυστήριό της…

Μια πρόταση για να ζήσουμε ενθέως τη χαρά της Αναστάσεως, να συναντηθούμε με τον αναστάντα Κύριο, να συμμετέχουμε στο αιώνιο συμπόσιο της Βασιλείας Του. Για να μεταμορφωθεί μέσα μας η πίστη στο γεγονός της Αναστάσεως σε βίωση της θέας του Αναστάντος.

Ἔκδ. Ἱερᾶς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικῆς,
Σπάτα 2021

Διάθεση εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων