02/01/2024 02/01/2024 Έναν νέο τρόπο στήριξης για την Γαλιλαία, μέσω του οποίου μπορεί όποιος από εμάς έχει πραγματικές ευαισθησίες και θέλει να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες με τον καρκίνο και τη νόσο του κινητικού νευρώνα, εγκαινιάζει η Γαλιλαία. Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα μέσω πλατφόρμας CROWDFUNDING για την αγορά ενός αυτοκινήτου για τις ΔΩΡΕΑΝ κατ’ οίκον επισκέψεις....
02 Ιανουαρίου, 2024 - 20:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 19:51

«ΓΑΛΙΛΑΙΑ»: Συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός αυτοκινήτου για τις δωρεάν κατ’ οίκον επισκέψεις

Διαδώστε:
«ΓΑΛΙΛΑΙΑ»: Συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά ενός αυτοκινήτου για τις δωρεάν κατ’ οίκον επισκέψεις

Έναν νέο τρόπο στήριξης για την Γαλιλαία, μέσω του οποίου μπορεί όποιος από εμάς έχει πραγματικές ευαισθησίες και θέλει να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες με τον καρκίνο και τη νόσο του κινητικού νευρώνα, εγκαινιάζει η Γαλιλαία.

Ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν χρήματα μέσω πλατφόρμας CROWDFUNDING για την αγορά ενός αυτοκινήτου για τις ΔΩΡΕΑΝ κατ’ οίκον επισκέψεις. H δωρεά, έστω και 1 ευρώ για αυτόν τον σκοπό έχει τη δύναμη να φέρει πιο κοντά την Γαλιλαία σε έναν ακόμα ασθενή και να αλλάξει την ποιότητα ζωής του.

Οι περισσότεροι ασθενείς με απειλητική για τη ζωή τους νόσο επιθυμούν να μείνουν στο σπίτι τους και να φροντίζονται εκεί. Η κατ’ οίκον ομάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» μπορεί να πραγματοποιήσει αυτή την επιθυμία τους διανύοντας μερικές φορές αποστάσεις ακόμα και 30 χλμ μακριά από τα γραφεία της.

Όποιος ενδιαφέρεται να στηρίξει αυτή την ενέργεια μπορεί εάν είναι ΙΔΙΩΤΗΣ να στηρίξει με την δωρεά του, στο Site της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ»:

ΙΔΙΩΤΗΣ:

Μπαίνει στο www.galilee.gr και πατάει στο κεντρικό banner που λέει θέλω να βοηθήσω και τον οδηγεί σε μια πλατφόρμα που μπορεί να συμπληρώσει το ποσό που επιθυμεί. Η ίδια η πλατφόρμα θα τον καθοδηγήσει στην ολοκλήρωση της δωρεάς του.

ή Πατήστε εδώ: https://galilee.gr/draseis-crowdfunding/aftokinito-gia-katoikon-episkepseis/

Μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται να στηρίξει αυτή την ενέργεια ΠΡΟΩΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ στους εργαζόμενους στην εταιρία του, στους φίλους του κλπ:

ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΑΣ:

  1. Μέσω Viber:

Ενδεικτικό κείμενο για Viber:

Φέτος τα Χριστούγεννα βοήθησε μας και εσύ να φτάσουμε πιο γρήγορα στα σπίτια όσων ασθενών το χρειάζονται!

Βοήθησε μας να αγοράσουμε ένα αυτοκίνητο για τις ΔΩΡΕΑΝ κατ’ οίκον επισκέψεις μας.

Οι περισσότεροι ασθενείς με απειλητική για τη ζωή τους νόσο επιθυμούν να μείνουν στο σπίτι τους και να φροντίζονται εκεί.

Η κατ’ οίκον ομάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας της «ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ» ειναι εδώ  για να πραγματοποιήσει αυτή την επιθυμία τους διανύοντας μερικές φορές αποστάσεις ακόμα και 30 χλμ μακριά από τα γραφεία μας.

Bοήθησε και εσύ να πραγματοποιήσουμε αυτή την επιθυμία τους!

Πατήστε εδώ για να κάνεις τη δωρεά σου

https://galilee.gr/draseis-crowdfunding/aftokinito-gia-katoikon-episkepseis/

Το 2022 η «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» πραγματοποίησε πάνω από 5.500 επισκέψεις στα σπίτια ασθενών παρέχοντας ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας.

  1. Μέσω Email:

Μπορεί να προωθήσει το email που σας έστειλα παρακάτω. Πατώντας επάνω στην εικόνα με τον ασθενή, σε οδηγεί απευθείας στην πλατφόρμα για το αυτοκίνητο.

  1. Mέσω του Site:

Μπαίνει στο www.galilee.gr Πατάει στο κεντρικό banner που λέει θέλω να βοηθήσω και τον οδηγεί σε μια πλατφόρμα που μπορεί να συμπληρώσει το ποσό που επιθυμεί. Η ίδια η πλατφόρμα θα τον καθοδηγήσει στην ολοκλήρωση της δωρεάς του.

ή ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: https://galilee.gr/draseis-crowdfunding/aftokinito-gia-katoikon-episkepseis/

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων