10/01/2021 10/01/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θ. Λειτουργίας στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Σπάτων, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021. Κατά το πέρας, κήρυξε τον θείον λόγο προς τους χιλιάδες ευλαβείς πιστούς, οι οποίοι παρακολουθούσαν διαδικτυακά: “Να γνωρίζουμε τον σκοπό της ζωής μας. Ποιος είναι. Τι έχει αξία σε...
10 Ιανουαρίου, 2021 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2021 - 18:49

Η αιωνιότητα ούτε τελειώνει, ούτε φθείρεται, ούτε καταστρέφεται

Διαδώστε:
Η αιωνιότητα ούτε τελειώνει, ούτε φθείρεται, ούτε καταστρέφεται

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Θ. Λειτουργίας στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Σπάτων, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021. Κατά το πέρας, κήρυξε τον θείον λόγο προς τους χιλιάδες ευλαβείς πιστούς, οι οποίοι παρακολουθούσαν διαδικτυακά: “Να γνωρίζουμε τον σκοπό της ζωής μας. Ποιος είναι. Τι έχει αξία σε αυτόν τον κόσμο. Ποιος πρέπει να είναι ο προσανατολισμός μου. Τι είναι σημαντικό και τι είναι δευτερεύων. Τι με βοηθάει να ξεπεράσω την καθημερινότητα και την φθαρτότητα, η οποία έχει παροδικότητα και να περάσω στην καθαρότητα της αιωνιότητος, η οποία ούτε τελειώνει, ούτε φθείρεται, ούτε καταστρέφεται”.

 

 

Ο Σεβασμιώτατος κηρύττει τον θείο λόγο απο το σημείο 02.56.00 και εξής του παρακάτω βίντεο: 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων