13/04/2019 13/04/2019 Η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, ως έκφραση ευγνωμοσύνης προς τον σεβάσμιο κτήτορα του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου Καμαρίζης, έχει προχωρήσει σε έκδοση βιβλίου με τίτλο: ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ (1930 – 2018) «Ἔμπλεως σημείων καὶ χάριτος» Στο έργο, το οποίο προλογίζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ. Νικόλαος, παρουσιάζονται γεγονότα – σταθμοί της ζωής του μακαριστού...
13 Απριλίου, 2019 - 22:09

Η έκδοση για τον Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη

Διαδώστε:
Η έκδοση για τον Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, ως έκφραση ευγνωμοσύνης προς τον σεβάσμιο κτήτορα του Ιερού Προσκυνήματος του Αγίου Νεκταρίου Καμαρίζης, έχει προχωρήσει σε έκδοση βιβλίου με τίτλο:

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ
ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ
(1930 – 2018)
«Ἔμπλεως σημείων καὶ χάριτος»

Στο έργο, το οποίο προλογίζει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης, κ. Νικόλαος, παρουσιάζονται γεγονότα – σταθμοί της ζωής του μακαριστού Γέροντος και δημοσιεύονται κείμενα διαφόρων συγγραφέων, που περιγράφουν τη δράση και το έργο του.

Κεντρική διάθεση: Ιερό Προσκύνημα Αγίου Νεκταρίου Καμαρίζης Λαυρίου

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων