20/03/2021 20/03/2021 Στην ακολουθία της Α’ Στάσης των Χαιρετισμών που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάτων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσαογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε πως: “Η καλύτερη “ανάπαυση” του Θεού, η ευδοκία του Θεού, η αγάπη προς τον άνθρωπο, είναι το δώρο της Παναγίας προς τον άνθρωπο. Η...
20 Μαρτίου, 2021 - 12:49
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 12:17

“Η Παναγία είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Θεού και ανθρώπων”

Διαδώστε:
“Η Παναγία είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Θεού και ανθρώπων”

Στην ακολουθία της Α’ Στάσης των Χαιρετισμών που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάτων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσαογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Μεταξύ άλλων στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ανέφερε πως: “Η καλύτερη “ανάπαυση” του Θεού, η ευδοκία του Θεού, η αγάπη προς τον άνθρωπο, είναι το δώρο της Παναγίας προς τον άνθρωπο. Η Παναγία, είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ Θεού και ανθρώπων. Η Παναγία είναι Αυτή που “δένει” το Θεό με τον άνθρωπο, και τον άνθρωπο τον ανεβάζει και κάνει το Θεό να συγκαταβαίνει και να τον αγκαλιάζει”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων