20/10/2020 20/10/2020 Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Κοινότητα Νέων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, οργανώνει Συνάξεις Νέων, υπό την άμεση ευθύνη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου. Λόγω των ιδιαζουσών συνθηκών αυτής της περιόδου και της ανάγκης λήψης των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, το καθεστώς και η μορφή λειτουργίας των συνάξεων δεν θα...
20 Οκτωβρίου, 2020 - 21:29
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2020 - 20:34

Ξεκινούν οι Συνάξεις Νέων με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας

Διαδώστε:
Ξεκινούν οι Συνάξεις Νέων με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Κοινότητα Νέων «ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, οργανώνει Συνάξεις Νέων, υπό την άμεση ευθύνη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Νικολάου.

Λόγω των ιδιαζουσών συνθηκών αυτής της περιόδου και της ανάγκης λήψης των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, το καθεστώς και η μορφή λειτουργίας των συνάξεων δεν θα είναι σταθερά, αλλά θα προσαρμόζονται αναλόγως.

1) ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ ΝΕΩΝ (18- 30 ετών)

Θα λειτουργεί το Αρχονταρίκι Νέων στον χώρο του παρεκκλησίου του Αγίου Ραφαήλ, στο Κορωπί σε τακτές ημερομηνίες, όχι ως σύναξη με ανάπτυξη θέματος και συζήτηση, αλλά ως συνάντηση Νέων (18 – 30 ετών) και επικοινωνία.

Στο Αρχονταρίκι, οποιοσδήποτε το επιθυμεί, μπορεί να συζητήσει κατ’ ιδίαν με τον Σεβασμιώτατο, εντός του χρονικού πλαισίου λειτουργίας του.

Επίσης, θα προσφέρεται κέρασμα (καφές, γλυκό κ.λπ.), σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτείας.

Το όριο ηλικίας παρακαλείται να γίνει απόλυτα σεβαστό, διότι είναι αναγκαίο να διατηρηθεί ο νεανικός χαρακτήρας της Συναντήσεως και να υπάρχει επαρκής χώρος για νέους της προαναφερθείσας ηλικίας, ιδίως και λόγω των ισχυόντων περιοριστικών μέτρων.

2) Ψηφιακή Σύναξη (18 – 40 ετών)

Οι Συνάξεις της Τετάρτης στον Κουβαρά θα γίνονται με τηλεδιάσκεψη μέσω της πλατφόρμας zoom, σε τακτές ημερομηνίες.

Οι Συνάξεις αυτές απευθύνονται κυρίως σε νέους ηλικίας 18-40 ετών, και σε όσους εκ των παλαιοτέρων υπερέβησαν αυτό το όριο.

Όσον αφορά στο περιεχόμενό τους, ο Σεβασμιώτατος θα συνεχίσει κατά βάσιν την ανάπτυξη και ανάλυση ερωταποκρίσεων από το βιβλίο του ΑΒΒΑ ΒΑΡΣΑΝΟΥΦΙΟΥ. Θα ακολουθεί συζήτηση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων