16/02/2019 16/02/2019 Η κοινότητα νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία» οργανώνει ομιλία με προσκεκλημένο ομιλητή τον Αρχιμ. π. Ζαχαρία Ζαχάρου, πνευματικό της Ι. Μονής Τιμίου Προδρόμου Ἐσσεξ και μαθητή του Γέροντος Σωφρονίου, με θέμα: «Σαλευόμενοι στην αναζήτηση της ασάλευτης Βασιλείας». Η ομιλία θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στα Σπάτα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως...
16 Φεβρουαρίου, 2019 - 18:11

Κυριακή 17/2: Ο Αρχιμ. Ζαχαρίας Ζαχάρου (Έσσεξ) στα Σπάτα

Διαδώστε:
Κυριακή 17/2: Ο Αρχιμ. Ζαχαρίας Ζαχάρου (Έσσεξ) στα Σπάτα

Η κοινότητα νέων «Ορθόδοξη Μαθητεία» οργανώνει ομιλία με προσκεκλημένο ομιλητή τον Αρχιμ. π. Ζαχαρία Ζαχάρου, πνευματικό της Ι. Μονής Τιμίου Προδρόμου Ἐσσεξ και μαθητή του Γέροντος Σωφρονίου, με θέμα: «Σαλευόμενοι στην αναζήτηση της ασάλευτης Βασιλείας».

Η ομιλία θα γίνει την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 7 μ.μ. στα Σπάτα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας (αίθουσα κάτω από το ιερό του Αγίου Νικολάου, είσοδος από την οδό Μ. Αλεξάνδρου).

Η ομιλία απευθύνεται προς όλο τον πιστό λαό, κυρίως στους νεότερους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων