25/02/2020 25/02/2020 Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο είχε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στα Σπάτα η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ). Νέοι αυτοδιοικητικοί της ΕΝΑ από οκτώ διαφορετικούς δήμους της Αν. Αττικής επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη, όπως ο Πρόεδρος της ΕΝΑ και δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής. Τον κ. Καλαντζή συνόδευαν οι:...
25 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 25/02/2020 - 16:36

Με μέλη της ΕΝΑ συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας

Διαδώστε:
Με μέλη της ΕΝΑ συναντήθηκε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο είχε τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου στο Μητροπολιτικό Μέγαρο στα Σπάτα η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ).

Νέοι αυτοδιοικητικοί της ΕΝΑ από οκτώ διαφορετικούς δήμους της Αν. Αττικής επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη, όπως ο Πρόεδρος της ΕΝΑ και δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης Νεκτάριος Καλαντζής.

Τον κ. Καλαντζή συνόδευαν οι: Χρύσα Βλαχάκη και Μαρία Αραπκιλή-Βιάδη Δ. Σ. δήμου Ραφήνας-Πικερμίου, οι αντιδήμαρχοι Έλενα Αντωνίου Παιανίας και Σαρωνικού Μπάμπης Γαλάνης και Βασίλης Μπούτσης, οι Δ.Σ. Μαρκοπούλου Χρήστος Μπισιώτης, ο 20χρονος Γιώργος Πάσχος δήμου Σπάτων Αρτέμιδας, ο Γεράσιμος Ντούνης δήμου Κρωπίας και η τοπική σύμβουλος Λαυρίου Λίλα Ρέτσου.

Οι νέοι αυτοδιοικητικοί προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο τοπικά προϊόντα των δήμων τους , όπως κρασί, μέλι, μουστοκούλουρα, λευκώματα της περιοχής κα. και αφού συζήτησαν για αναπτυξιακά ζητήματα όλης της Ανατολικής Αττικής, αλλά και τα προβλήματα των δήμων τους μεμονωμένα, ανανέωσαν τη συνάντησή τους για πολύ σύντομα, ευχαριστώντας τον Μητροπολίτη για τη φιλοξενία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων