01/01/2022 01/01/2022 Ας προχωρήσουμε στο νέο χρόνο με αρχή και θεμέλιο στη ζωή μας το Ευαγγέλιο προτρέπει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Όπως γράφει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης “όσοι εφάρμοσαν το Ευαγγέλιο, άλλαξαν ουσιαστικά, ξεπέρασαν τον πόνο και τις θλίψεις, έδωσαν νόημα στη ζωή τους και ανεδείχθησαν ακόμη και άγιοι”. Αναλυτικά...
01 Ιανουαρίου, 2022 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2022 - 15:51

Μεσογαίας: Θεμέλιο στη ζωής μας το νέο χρόνο το Ευαγγέλιο

Διαδώστε:
Μεσογαίας: Θεμέλιο στη ζωής μας το νέο χρόνο το Ευαγγέλιο

Ας προχωρήσουμε στο νέο χρόνο με αρχή και θεμέλιο στη ζωή μας το Ευαγγέλιο προτρέπει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Όπως γράφει σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης “όσοι εφάρμοσαν το Ευαγγέλιο, άλλαξαν ουσιαστικά, ξεπέρασαν τον πόνο και τις θλίψεις, έδωσαν νόημα στη ζωή τους και ανεδείχθησαν ακόμη και άγιοι”.

Αναλυτικά η ανάρτηση: 

Αγαπητοί μου αδελφοί, αφήνοντας τον παλαιό χρόνο μαζί με τον παλαιό άνθρωπο, ας προχωρήσουμε στο νέο χρόνο με αρχή και θεμέλιο στη ζωή μας το Ευαγγέλιο, για να γίνουμε Καινή Κτίση, ενωμένοι στη στρατιά των Αγίων που δέχθηκαν το Ευαγγέλιο και αγωνίστηκαν για την επικράτηση της Βασιλείας του Θεού επί της γης.

Εμείς, που αφήσαμε τον παλαιό χρόνο και περάσαμε στο νέο χρόνο, τί θα θέσουμε ως αρχή, ως θεμέλιο στη ζωή μας μέσα στο νέο χρόνο;

Τί άλλο, εκτός από το Ευαγγέλιο, είναι καλύτερο θεμέλιο για να οικοδομήσουμε την ζωή μας στο παρόν αλλά και στο μέλλον;

Όσοι εφάρμοσαν το Ευαγγέλιο, άλλαξαν ουσιαστικά, ξεπέρασαν τον πόνο και τις θλίψεις, έδωσαν νόημα στη ζωή τους και ανεδείχθησαν ακόμη και άγιοι.

Αμήν.

Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής Νικόλαος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων