30/06/2019 30/06/2019 Το πρωί της Κυριακής 30 Ιουνίου, κατά την εορτή  των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων  τελέστηκε στον Ιερό ενοριακό Ναό των Αγίων Αποστόλων Λαγονησίου Καλυβίων Όρθρος και Θεία Λειτουργία όπου προεξήρχε και κήρυξε το Θείο Λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος. Κατά το κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ανακοίνωσε την ανέγερση νέου Ναού αφιερωμένο στους...
30 Ιουνίου, 2019 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 30/06/2019 - 13:52

Νέος ναός για τους Αγίους Αποστόλους στη Μητρ. Μεσογαίας

Διαδώστε:
Νέος ναός για τους Αγίους Αποστόλους στη Μητρ. Μεσογαίας

Το πρωί της Κυριακής 30 Ιουνίου, κατά την εορτή  των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων  τελέστηκε στον Ιερό ενοριακό Ναό των Αγίων Αποστόλων Λαγονησίου Καλυβίων Όρθρος και Θεία Λειτουργία όπου προεξήρχε και κήρυξε το Θείο Λόγο ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Κατά το κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος ανακοίνωσε την ανέγερση νέου Ναού αφιερωμένο στους Αγίους Αποστόλους ο οποίος θα ξεκινήσει τον προσεχή χειμώνα.
Ο ναός θα χτιστεί με χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές γι αυτόν τον σκοπό καθώς και τη συμβολή της Μητροπόλεως Μεσογαίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων