01/01/2023 01/01/2023 Επίσκεψη στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας “ΓΑΛΙΛΑΙΑ” της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής πραγματοποίησε η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη  τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη και τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου. Την κ. Υπουργό και τους Γενικούς Γραμματείς ξενάφησε στους χώρους της Μονάδας που...
01 Ιανουαρίου, 2023 - 10:05
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2023 - 10:13

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας ξενάγησε τη Μίνα Γκάγκα στους χώρους της ΜΑΦ “ΓΑΛΙΛΑΙΑ”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας ξενάγησε τη Μίνα Γκάγκα στους χώρους της ΜΑΦ “ΓΑΛΙΛΑΙΑ”

Επίσκεψη στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας “ΓΑΛΙΛΑΙΑ” της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής πραγματοποίησε η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη  τον Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργο Σταμάτη και τη Γενική Γραμματέα Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Αλεξάνδρα Σδούκου.

Την κ. Υπουργό και τους Γενικούς Γραμματείς ξενάφησε στους χώρους της Μονάδας που επιτελεί σπουδαίο έργο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, εμπνευστής και δημιουργός της όλης προσπάθειας.

Η κ. Γκάγκα επεσήμανε με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ» οι ασθενείς και οι οικογένειές τους λαμβάνουν τη φροντίδα και την ανακούφιση που χρειάζονται χάρη στην καθημερινή στήριξή τους από το εξειδικευμένο προσωπικό.

“Αυτό που με συγκίνησε ιδιαίτερα είναι η συζήτηση με τους ασθενείς, οι οποίοι εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για όλη την ομάδα της Μονάδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», η οποία με χαμόγελο και αισιοδοξία τούς συμπαραστέκεται και έχει αγκαλιάσει τις δικές τους δυσκολίες. Συγχαρητήρια στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαο, στην κα Αλίκη Τσερκέζοιογλου και όλο το προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν σε νοσηλευομένους και στην κατ´οίκον νοσηλεία αλλά και για τον εξαιρετικό χώρο που έχουν δημιουργήσει! Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε καλή δύναμη, για να συνεχίσουν το σπουδαίο έργο τους!”, “έγραψε.

Για να ενημερωθείτε για το έργο της ΜΑΦ “ΓΑΛΙΛΑΙΑ” πατήστε ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων