05/10/2020 05/10/2020 Με την πανηγυρική, αρχιερατική θεία Λειτουργία τιμήθηκε στη Λήμνο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Μύρινας στις 4 Οκτωβρίου, η μνήμη του Αγίου Ιεροθέου πρώτου Επισκόπου Αθηνών της Εκκλησίας μας, του οποίου το ιερό όνομα φέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος Γ΄. Παρίστατο ιερουργών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής...
05 Οκτωβρίου, 2020 - 20:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2020 - 20:04

Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας στα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Λήμνου

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας στα ονομαστήρια του Μητροπολίτου Λήμνου

Με την πανηγυρική, αρχιερατική θεία Λειτουργία τιμήθηκε στη Λήμνο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Μύρινας στις 4 Οκτωβρίου, η μνήμη του Αγίου Ιεροθέου πρώτου Επισκόπου Αθηνών της Εκκλησίας μας, του οποίου το ιερό όνομα φέρει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος Γ΄.

Παρίστατο ιερουργών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος με τη συμμετοχή πολλών Κληρικών.

Κόσμος, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και αρχών, παραβρέθηκαν στην Θεία Λειτουργία για να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο, καθώς ο ίδιος δεν δέχτηκε ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο προς αποφυγή συνωστισμού και προς αποφυγή της διάδοσης του κορονοϊού.

Το «Πιστεύω» διάβασε ο Δήμαρχος Λήμνου και ο Έπαρχος το «Πάτερ Ημών»

Τον θείο λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος Χατζηνικολάου

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

           

               

       

 

 

          

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων