25/01/2024 26/01/2024 Ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα “”Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία”. Γάμος και ομοφυλοφιλία” με ομιλητή τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,  28 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 20:30, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως στα Σπάτα.  Η ομιλία θα λάβει χώρα στο πλαίσιο των Νεανικών Συνάξεων που πραγματοποιεί η Ιεράς Μητρόπολη Μεσογαίας...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 26/01/2024 - 13:02

Ομιλία στη Σύναξη Νέων από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας με θέμα τον Γάμο και την ομοφυλοφιλία

Διαδώστε:
Ομιλία στη Σύναξη Νέων από τον Μητροπολίτη Μεσογαίας με θέμα τον Γάμο και την ομοφυλοφιλία

Ενδιαφέρουσα ομιλία με θέμα “”Μακάριοι οι καθαροί τη καρδία”. Γάμος και ομοφυλοφιλία” με ομιλητή τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,  28 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 20:30, στην έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως στα Σπάτα. 

Η ομιλία θα λάβει χώρα στο πλαίσιο των Νεανικών Συνάξεων που πραγματοποιεί η Ιεράς Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

“Ελάτε να γνωρίσουμε τους κρυμμένους θησαυρούς της πνευματικής ζωής και του Ευαγγελίου”, καλεί η πρόσκληση που απευθύνει η Ιερά Μητρόπολη.

Ο Σεβασμιώτατος ήταν εισηγητής στην έκτακτη Ιεραρχία που συγκλήθηκε την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024, όπου ανέπτυξε το θέμα: «Εκκλησία και ‘’θέσπιση γάμου μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου’’».  

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η εισήγηση του Μητροπολίτη Μεσογαίας στην Ιεραρχία

Δικαίωμα και υποχρέωση της Ιεράς συνόδου και οι συνέπειες του προτεινόμενου νόμου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων