13/03/2020 13/03/2020 Για την πίστη στον Θεό, τον θησαυρό που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του, και το μεγάλο θαύμα της δημιουργίας μιλά ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος στην εκπομπή “Στα Άκρα” της ΕΡΤ2 και τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα. “Όσο αυξάνεται η γνώση, διευρύνεται ο χώρος του αγνώστου” τονίζει αναφερόμενος στις πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις, ενώ κάνει ιδιαίτερη...
13 Μαρτίου, 2020 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2020 - 10:44

“Όσο αυξάνεται η γνώση, διευρύνεται ο χώρος του αγνώστου”

Διαδώστε:
“Όσο αυξάνεται η γνώση, διευρύνεται ο χώρος του αγνώστου”

Για την πίστη στον Θεό, τον θησαυρό που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του, και το μεγάλο θαύμα της δημιουργίας μιλά ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος στην εκπομπή “Στα Άκρα” της ΕΡΤ2 και τη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα.

“Όσο αυξάνεται η γνώση, διευρύνεται ο χώρος του αγνώστου” τονίζει αναφερόμενος στις πρόσφατες επιστημονικές ανακαλύψεις, ενώ κάνει ιδιαίτερη μνεία στο λεγόμενο  “σωματίδιο του θεού”

“Ο Θεός είναι υπαρκτός” υπογραμμίζει σε άλλο μέρος της συνέντευξής του και προσθέτει: “Σε όσους ζητάνε και διψάνε με πόνο ψυχής, δίνει. Πάρτε τη Χάρη Του για να προχωρήσετε, ταπεινώστε τον εαυτό σας, συντρίψτε τον εγωισμό σας και προχωρείστε.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων