02/06/2022 02/06/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, τέλεσε την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής, τον Πανηγυρικό Εσπερινό, για την ” δεσποτική εορτή ” της Αναλήψεως. Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, πριν από την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας, αναφέρθηκε ” … και στην δεκατετραετή διακονία του (...
02 Ιουνίου, 2022 - 8:35
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2022 - 8:32

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος, τέλεσε την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022 στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Ραφήνας – Αττικής, τον Πανηγυρικό Εσπερινό, για την ” δεσποτική εορτή ” της Αναλήψεως.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος, πριν από την λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας, αναφέρθηκε ” … και στην δεκατετραετή διακονία του ( ως Ιερομόναχος ), στο Σιμωνoπετρίτικο Μετόχι της Αναλήψεως του Κυρίου στον Βύρωνα Αττικής, εκεί που έζησε και διακόνησε 26 χρόνια, ο προσφάτως Αγιοκαταταχθής Όσιος Ιερώνυμος της Αναλήψεως….”

Τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, ξενάγησε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, ο Σεβασμιώτατος κ. Νικόλαος, μαζί με τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού, π. Νικόλαο Πούλη.

 

 

Κείμενο – Φωτογραφίες : Σπύρος Θεοδ. Κουτσοχρήστος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων