03/12/2022 05/12/2022 Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικολάου, Αρχι­επισκόπου Μύρων της Λυκίας, του θαυματουργού, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος θα τελέσει την Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 18:00, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μαρκοπούλου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί ευχές και θα...
03 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:47
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2022 - 2:49

Το πρόγραμμα για την εορτή του Αγίου Νικολάου και τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μεσογαίας

Διαδώστε:
Το πρόγραμμα για την εορτή του Αγίου Νικολάου και τα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Μεσογαίας

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νικολάου, Αρχι­επισκόπου Μύρων της Λυκίας, του θαυματουργού, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος θα τελέσει την Ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στις 18:00, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Μαρκοπούλου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί ευχές και θα προσφερθεί σε όλους εόρτιο κέρασμα.

Την επομένη, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, το πρωί θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό Αγίου Νικολάου στα Σπά­τα, προεξάρχοντος επίσης του Σεβασμιωτάτου κ. Νικολάου.

Λόγω πρόσκλησης του Σεβασμιωτάτου στην Ιερά Μονή της Αγίας Αικατερίνης του Θεοβαδίστου όρους Σινά, προκειμένου να προεξάρχει στην πανήγυρη στις 8 Δεκεμβρίου, και της ως εκ τούτου ανάγκης να αναχω­ρήσει εκ της Ιεράς Μητρόπολης το μεσημέρι της ημέρας της εορτής του Αγίου Νικολάου, ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις εόρτιες ευχές του πιστού λαού μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας, κατά την διανομή του αντιδώρου.

Σημειώνεται ότι το Επισκοπείο όπως και τα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης, την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, θα παραμείνουν κλειστά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων