13/11/2018 13/11/2018 Πλήθος κόσμου συρρέει από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 13 Νοεμβρίου 2018 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Καλαμάτας, προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας, κ. Χρυσόστομο. Το παρόν έδωσαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος.     Για ευχές προσήλθαν, επίσης, ο Βουλευτής Μεσσηνίας, κ. Πέτρος...
13 Νοεμβρίου, 2018 - 20:34
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2018 - 20:36

Πλήθος κόσμου στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Πλήθος κόσμου συρρέει από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 13 Νοεμβρίου 2018 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο της Καλαμάτας, προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας, κ. Χρυσόστομο. Το παρόν έδωσαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Πατρών, κ. Χρυσόστομος.

 

 

Για ευχές προσήλθαν, επίσης, ο Βουλευτής Μεσσηνίας, κ. Πέτρος Κωνσταντινέας, Ιερείς, Εκκλησιαστικά Συμβούλια, ο Ψαλτικός Χορός της Ι. Μητροπόλεως Μεσσηνίας, Κατηχητικά Σχολεία και εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων