29/11/2018 29/11/2018 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, ο Γεν. Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Πελοποννήσου Υποστράτηγος Κων/νος Στεφανόπουλολς, συνοδευόμενος από το Δ/ντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις σε θέματα συνεργασίας της Αστυνομίας με την τοπική Εκκλησία. Ο Μητροπολίτης...
29 Νοεμβρίου, 2018 - 12:23
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2018 - 12:28

Στον Μητρ. Μεσσηνίας ο Aστυνομ. Δ/ντής Πελοποννήσου

Διαδώστε:
Στον Μητρ. Μεσσηνίας ο Aστυνομ. Δ/ντής Πελοποννήσου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, ο Γεν. Περιφερειακός Αστυνομικός Δ/ντής Πελοποννήσου Υποστράτηγος Κων/νος Στεφανόπουλολς, συνοδευόμενος από το Δ/ντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Παναγιώτη Πούπουζα.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε θερμό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις σε θέματα συνεργασίας της Αστυνομίας με την τοπική Εκκλησία.
Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε το Στρατηγό για την ευγενική επίσκεψή του και του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο πού κλήθηκε να επιτελέσει.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων