29/09/2022 29/09/2022 Τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, τέλεσε σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους παρισταμένους, ευχόμενος σε όλους υγεία, δύναμη και φώτιση στην αποστολή τους για απόδοση της δικαιοσύνης. Παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Β. Καπέλιος, ο Δήμαρχος...
29 Σεπτεμβρίου, 2022 - 13:06

Aγιασμός από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας

Διαδώστε:
Aγιασμός από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας

Τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου δικαστικού έτους, τέλεσε σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους παρισταμένους, ευχόμενος σε όλους υγεία, δύναμη και φώτιση στην αποστολή τους για απόδοση της δικαιοσύνης.

Παρέστησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Β. Καπέλιος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθ. Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κων. Μαργέλης, Δικαστικοί Λειτουργοί, καθώς και υπάλληλοι του Δικαστικού Μεγάρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων