03/10/2023 03/10/2023 Την Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε σήμερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, με αφορμή την επικείμενη έναρξη της λειτουργίας του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Στρατιωτών Καλαμάτας. Ο Σεβασμιώτατος, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Διοικητή του στρατοπέδου Συνταγματάρχη Δημήτριο Λυμπερέα, τον Διοικητή της 77 Μ.Ε. Καλαμάτας Πέτρο Κουλέτση, καθώς και από τα υπόλοιπα στελέχη της μονάδος. Με το...
03 Οκτωβρίου, 2023 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2023 - 12:59

Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας στο Κ.Ε.Ν. (9ο Σ.Π.) Καλαμάτας

Διαδώστε:
Αγιασμός από τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας στο Κ.Ε.Ν. (9ο Σ.Π.) Καλαμάτας

Την Ακολουθία του Αγιασμού τέλεσε σήμερα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, με αφορμή την επικείμενη έναρξη της λειτουργίας του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Στρατιωτών Καλαμάτας.

Ο Σεβασμιώτατος, έτυχε θερμής υποδοχής από τον Διοικητή του στρατοπέδου Συνταγματάρχη Δημήτριο Λυμπερέα, τον Διοικητή της 77 Μ.Ε. Καλαμάτας Πέτρο Κουλέτση, καθώς και από τα υπόλοιπα στελέχη της μονάδος.

Με το πέρας του Αγιασμού ευχήθηκε σε όλους να έχουν υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στην αποστολή τους. Συνάμα τόνισε τα πλεονεκτήματα επαναλειτουργίας του στρατοπέδου, τόσο για τους στρατιώτες και το προσωπικό, όσο και για την τοπική κοινωνία.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων