12/09/2022 12/09/2022 Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, στο Πειραματικό Σχολείο, στο Μουσικό Σχολείο, καθώς και στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Μπουγά», στην πόλη της Καλαμάτας. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους, με υγεία και πρόοδο....
12 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:50
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2022 - 12:51

Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά από το Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Αγιασμός για την νέα σχολική χρονιά από το Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Τον καθιερωμένο Αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τέλεσε σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου 2022, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, στο Πειραματικό Σχολείο, στο Μουσικό Σχολείο, καθώς και στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Μπουγά», στην πόλη της Καλαμάτας.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους, με υγεία και πρόοδο. Τόνισε δε ότι ξεκινά μιά νέα σχολική χρονιά με προσδοκίες που στόχο έχουν την απόκτηση του αγαθού της γνώσης και την καλλιέργεια του ήθους στη ζωή.

Παρέστησαν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Βασίλειος Καπέλιος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι άλλων τοπικών Φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων