18/10/2019 18/10/2019 Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολι­κής χρονιάς, τελέστηκε σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, στον «Παπαδοπούλειο» Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Την Ακολουθία τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπό­λεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, με την παρουσία των Με­λών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σταθμού και γονέων των μικρών παιδιών. Ο π. Φίλιππος μετέφερε τις...
18 Οκτωβρίου, 2019 - 12:13

Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολι­κής χρονιάς, τελέστηκε σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, στον «Παπαδοπούλειο» Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Την Ακολουθία τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπό­λεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, με την παρουσία των Με­λών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σταθμού και γονέων των μικρών παιδιών.

Ο π. Φίλιππος μετέφερε τις ευχές του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, για μία καλή και δημιουργική χρονιά για τα παιδιά αλλά και τους εργαζόμενους του Σταθμού. Συνάμα απευθυνό­μενος στους γονείς τόνισε ότι τα παιδιά τους διαπλάθουν χαρακτήρα από μικρή ηλικία, λαμβάνοντας παιδεία όχι μόνο θρησκευτική άλλά και κοινωνική, ώστε να καταστούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες για την μελλοντική τους πορεία στην κοινωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων