06/10/2021 06/10/2021 Tελέσθηκε το πρωί της Τετάρτης 6ης Οκτωβρίου, ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα χρονιά, στον παιδικό σταθμό της Μητροπόλεως Μεσσηνίας, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και των διατάξεων για την λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών. Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, εκπροσωπώντας τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο,...
06 Οκτωβρίου, 2021 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 06/10/2021 - 15:24

Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό της Μητρόπολης Μεσσηνίας

Tελέσθηκε το πρωί της Τετάρτης 6ης Οκτωβρίου, ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα χρονιά, στον παιδικό σταθμό της Μητροπόλεως Μεσσηνίας, τηρουμένων των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και των διατάξεων για την λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, εκπροσωπώντας τον Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, ο οποίος συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Ο π. Φίλιππος ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο και στις βρεφονηπιοκόμους καλή δύναμη στο έργο τους, το οποίο, λόγω της πανδημίας του covid 19 , δυσχεραίνεται περισσότερο, ευχόμενος να περάσει γρήγορα όλο αυτό το κακό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων