07/02/2021 07/02/2021 Στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Αμφείας, στο πάλαι ποτέ ιστορικό Γαρδίκι, από όπου ξεκίνησαν οι Πολιανίτες του Παπαφλέσσα και οι Γαρδικαίοι για να ελευθερώσουν την Καλαμάτα, βρέθηκε την πρώτη Κυριακή μετά την εορτή της Υπαπαντής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας. Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοπρεσβ. Αθανάσιος Σιψάς, ο...
07 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2021 - 20:40

Απο εκεί ξεκίνησαν οι Πολιανίτες του Παπαφλέσσα και οι Γαρδικαίοι

Διαδώστε:
Απο εκεί ξεκίνησαν οι Πολιανίτες του Παπαφλέσσα και οι Γαρδικαίοι

Στον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Αμφείας, στο πάλαι ποτέ ιστορικό Γαρδίκι, από όπου ξεκίνησαν οι Πολιανίτες του Παπαφλέσσα και οι Γαρδικαίοι για να ελευθερώσουν την Καλαμάτα, βρέθηκε την πρώτη Κυριακή μετά την εορτή της Υπαπαντής, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ Χρυσόστομος και προέστη της Θείας Λειτουργίας.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωσαν ο Πρωτοπρεσβ. Αθανάσιος Σιψάς, ο μέχρι τώρα εφημέριος του ναού και προσφάτως συνταξιοδοτηθείς Οικονόμος Βασίλειος Μαλαπάνης και ο νέος εφημέριος Ιερομόναχος Νεόφυτος Σαχλάς.

Το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Τάσος Σκοπετέας και Δημ. Μαστραγγελόπουλος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων