10/01/2024 10/01/2024 Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου αλλά και μελών της εξελεγκτικής επιτροπής για τη διετία 2024-2025, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, για το Ταμείο αλληλοβοήθειας Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν Πρόεδρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Κων/νος Ανδριόπουλος, Αντιπρόεδρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κολοκάθης, Ταμίας ο Οικονόμος Χρήστος Αδαμόπουλος, Γραμματέας ο Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος...
10 Ιανουαρίου, 2024 - 11:33
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 11:36

Αρχαιρεσίες στο Ταμείο Κληρικών της Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Αρχαιρεσίες στο Ταμείο Κληρικών της Μητροπόλεως Μεσσηνίας

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου αλλά και μελών της εξελεγκτικής επιτροπής για τη διετία 2024-2025, πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, για το Ταμείο αλληλοβοήθειας Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν Πρόεδρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Κων/νος Ανδριόπουλος, Αντιπρόεδρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Κολοκάθης, Ταμίας ο Οικονόμος Χρήστος Αδαμόπουλος, Γραμματέας ο Πρωτοπρεσβύτερος Χρήστος Δουβαράς, και μέλη ο Πρωτοπρεσβύτερος Σωτήριος Τζαϊλέας, ο Οικονόμος Αθανάσιος Μανιάτης και ο Ιερέας Κων/νος Αναστασόπουλος.

Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν Πρόεδρος ο Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Τσιριγώτης και μέλη ο Πρωτοπρεσβύτερος Μιχαήλ Σμυρλής και ο Οικονόμος Χρήστος Κουτσαντώνης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συνεχάρη τους εκλεγμένους Ιερείς, ευχόμενος καλή δύναμη στα καθήκοντά τους, υγεία και κάθε καλό παρά Θεού για το νέο έτος στις οικογένειές τους.

Να σημειωθεί ότι σκοπός του ως άνω Ταμείου είναι η ενίσχυση και εξυπηρέτηση έκτακτων οικονομικών αναγκών των Κληρικών και των Μελών των οικογενειών τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων