09/02/2019 09/02/2019 Με λαμπρότητα τελέσθηκε χθες το βράδυ ο Εσπερινός Αποδόσεως εορτασμού της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα. Κατά την Ακολουθία στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, συμπροσευχομένου του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Ο Μητροπολίτης Μάνης στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο νόημα της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, καθώς και...
09 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:33

Αρχιερατικός Εσπερινός για την Απόδοση εορτασμού της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός για την Απόδοση εορτασμού της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Με λαμπρότητα τελέσθηκε χθες το βράδυ ο Εσπερινός Αποδόσεως εορτασμού της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα. Κατά την Ακολουθία στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό, χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος, συμπροσευχομένου του Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Ο Μητροπολίτης Μάνης στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο νόημα της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, καθώς και στην ευλάβεια και τιμή των πιστών στο πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στην Ακολουθία συμμετείχαν πλειάδα Ιερέων, αλλά και εκατοντάδες πιστοί, οι οποίοι προσήλθαν για να προσκυνήσουν την Ιερά και Θαυματουργό Εικόνα της Παναγίας Υπαπαντής, η οποία αύριο με το πέρας της Πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας, θα εναποτεθεί στον θρόνο της.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων