25/01/2024 25/01/2024 Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 5 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Με το πέρας της Παρακλήσεως θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος «Παναγίας Υπαπαντής», από το...
25 Ιανουαρίου, 2024 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2024 - 12:45

Ενθρόνιση Θαυματουργού Εικόνος «Παναγίας Υπαπαντής» στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Ενθρόνιση Θαυματουργού Εικόνος  «Παναγίας Υπαπαντής» στην Καλαμάτα

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 5 μ.μ., στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας, θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει Ιερά Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Με το πέρας της Παρακλήσεως θα πραγματοποιηθεί η ενθρόνιση της Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος «Παναγίας Υπαπαντής», από το μόνιμο θρόνο της στο θρόνο λιτανεύσεως αυτής.

Η ενθρόνιση της Ιεράς Εικόνος σηματοδοτεί την έναρξη των λατρευτικών εκδηλώσεων εορτασμού της πολιούχου της Καλαμάτας, οι οποίες θα κορυφωθούν κατά το διήμερο 1 και 2 Φεβρουαρίου 2024.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων