13/07/2019 13/07/2019 Σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε, κατά Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, η Ενθρόνιση της νέας Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας, Οσιωτάτης Μοναχής Καλλινίκης Αθανασοπούλου. Στον Εσπερινό, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από πλειάδα Ιερέων. Κατά την Ακολουθία, ο Μητροπολίτης ενθρόνισε τη νέα Καθηγουμένη Καλλινίκη και της ευχήθηκε...
13 Ιουλίου, 2019 - 22:39
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2019 - 22:46

Ενθρόνιση νέας Καθηγουμένης της Ι.Μ. Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας

Διαδώστε:
Ενθρόνιση νέας Καθηγουμένης της Ι.Μ. Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας

Σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε, κατά Σάββατο 13 Ιουλίου 2019, η Ενθρόνιση της νέας Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Προφήτου Ιωήλ Καλαμάτας, Οσιωτάτης Μοναχής Καλλινίκης Αθανασοπούλου.

Στον Εσπερινό, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, συμπαραστατούμενος από πλειάδα Ιερέων.

Κατά την Ακολουθία, ο Μητροπολίτης ενθρόνισε τη νέα Καθηγουμένη Καλλινίκη και της ευχήθηκε καλή δύναμη στη νέα της διακονία και να ποιμαίνει την αδελφότητα με αγάπη και επιείκεια.

Τέλος, η νέα Καθηγουμένη δέχθηκε τις ευχές των παρισταμένων και τους μοίρασε ως ευλογία αναμνηστικό της ενθρονίσεώς της.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων