08/11/2023 08/11/2023 Με την παρουσία πλήθους πιστών, εορτάστηκε σήμερα η Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην πόλη της Καλαμάτας. Επίκεντρο του εορτασμού ο παμμεγέθης Ενοριακός Ιερός Ναός των Ταξιαρχών, στο κέντρο της πόλης. Την πανηγυρική θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Ιερού Ναού. Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πιστούς, επικαλέστηκε τη...
08 Νοεμβρίου, 2023 - 11:18
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2023 - 11:25

Εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Καλαμάτα

Με την παρουσία πλήθους πιστών, εορτάστηκε σήμερα η Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στην πόλη της Καλαμάτας. Επίκεντρο του εορτασμού ο παμμεγέθης Ενοριακός Ιερός Ναός των Ταξιαρχών, στο κέντρο της πόλης.

Την πανηγυρική θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιούμενος από τους Εφημερίους του Ιερού Ναού.

Ο Μητροπολίτης απευθυνόμενος στους πιστούς, επικαλέστηκε τη χάρη των Ταξιαρχών για υγεία και δύναμη στις όποιες δοκιμασίες της ζωής του κάθε ανθρώπου, επαίνεσε δε τους Ιερείς του Ναού και το λοιπό προσωπικό για την οργάνωση της πανηγύρεως, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους παρισταμένους εκπροσώπους των τοπικών αρχών.

Παρέστησαν, ο Βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης, οι Αντιπεριφερειάρχες Ανδρέας Τσουκαλάς και Ευστάθιος Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων