28/10/2020 28/10/2020 Με τη θρησκευτική μεγαλοπρέπεια και την δέουσα εκκλησιαστική τάξη, τηρουμένων των μέτρων προάσπισης της δημόσιας υγείας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε η καθιερωμένη Δοξολογία για τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας. Το παρόν έδωσε ολιγάριθμη αντιπροσωπεία των τοπικών αρχών του Νομού Μεσσηνίας,...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 14:56
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 14:58

Επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες του 40′ στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για τους ήρωες του 40′ στην Καλαμάτα

Με τη θρησκευτική μεγαλοπρέπεια και την δέουσα εκκλησιαστική τάξη, τηρουμένων των μέτρων προάσπισης της δημόσιας υγείας, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου τελέσθηκε η καθιερωμένη Δοξολογία για τον εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού Καλαμάτας.

Το παρόν έδωσε ολιγάριθμη αντιπροσωπεία των τοπικών αρχών του Νομού Μεσσηνίας, με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Στάθη Αναστασόπουλου, του Δημάρχου Καλαμάτας κ. Αθ. Βασιλόπουλου, και των εκπροσώπων των Στρατιωτικών αρχών και των Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Άννα Καλογεροπούλου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ο Σεβασμιώτατος, οι παρευρισκόμενοι πολιτικοί και αξιωματικοί μετέβησαν στο Ηρώο της πόλης, στην πλατεία 23ης Μαρτίου όπου τελέσθηκε Επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων και κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των Αρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων