07/11/2022 07/11/2022 Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 στην Καλαμάτα, η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της Πολεμικής Αεροπορίας, από τον Δήμο Καλαμάτας, την 120 Π.Ε.Α. και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Μεσσηνίας. Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων, ενώ...
07 Νοεμβρίου, 2022 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2022 - 18:40

Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αεροπόρους στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αεροπόρους στην Καλαμάτα

Σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022 στην Καλαμάτα, η Επιμνημόσυνη Δέηση για τους πεσόντες Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες της Πολεμικής Αεροπορίας, από τον Δήμο Καλαμάτας, την 120 Π.Ε.Α. και την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας Μεσσηνίας.

Το Τρισάγιο τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των πεσόντων, ενώ τιμές απέδωσαν άγημα Σμηνιτών και η Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας.


Παρέστησαν οι Βουλευτές Μεσσηνίας Ι. Λαμπρόπουλος, Μ. Χρυσομάλλης και Π. Μαντάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Β. Καπέλιος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Αθανάσιος Βασιλόπουλος, ο Αρχηγός Γ.Ε.Α. Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας και Διοικητής της 120 Π.Ε.Α. Σμήναρχος Νικόλαος Τσιβουράκης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων τοπικών Φορέων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων