02/05/2024 01/05/2024 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν την Μεγάλη Τετάρτη, οι Αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας Αναστάσιος Αδαμόπουλος και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής Μαρία Οικονομάκου. Οι επισκέπτες αντάλλαξαν εόρτιες ευχές με το Μητροπολίτη ενόψει του Πάσχα και προσέφεραν κλινοσκεπάσματα και δώρα για το Άσυλο Ανιάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.
02 Μαΐου, 2024 - 6:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/05/2024 - 23:12

Επίσκεψη Αντιπεριφερειαρχών στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη Αντιπεριφερειαρχών στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν την Μεγάλη Τετάρτη, οι Αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Ευστάθιος Αναστασόπουλος, Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας Αναστάσιος Αδαμόπουλος και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής Μαρία Οικονομάκου.

Οι επισκέπτες αντάλλαξαν εόρτιες ευχές με το Μητροπολίτη ενόψει του Πάσχα και προσέφεραν κλινοσκεπάσματα και δώρα για το Άσυλο Ανιάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων