14/09/2023 14/09/2023 Το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο είχε ως αφετηρία της επίσκεψής του στην Καλαμάτα ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στις 14 Σεπτεμβρίου συνοδευόμενος από τους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας κ. Μίλτο Χρυσομάλλη και κ. Περικλή Μαντά. Ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Σαμαράς συζήτησαν πλέον της μιας ώρας και αντάλλαξαν...
14 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2023 - 22:01

Επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Το Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο είχε ως αφετηρία της επίσκεψής του στην Καλαμάτα ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στις 14 Σεπτεμβρίου συνοδευόμενος από τους βουλευτές του Νομού Μεσσηνίας κ. Μίλτο Χρυσομάλλη και κ. Περικλή Μαντά.

Ο Σεβασμιώτατος και ο κ. Σαμαράς συζήτησαν πλέον της μιας ώρας και αντάλλαξαν απόψεις επί θεμάτων της επικαιρότητας. Εν συνεχεία, ο πρ. Πρωθυπουργός, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας π. Φίλιππο Χαμαργιά και τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Αθανάσιο Βασιλόπουλο, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Καλογραιών και προσκύνησε τον Τίμιο Σταυρό στο εντός της Ιεράς Μονής παρεκκλήσιο της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων