24/04/2022 24/04/2022 Τελέστηκε στην Καλαμάτα η Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος ενδύθηκε την Αρχιερατική αυτού στολή στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, παρουσία των Ιερέων της πόλης και των τοπικών Αρχών. Στη συνέχεια, λιτανευτική πομπή μετέβη με την Εικόνα της Αναστάσεως στο Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, όπου τελέστηκε η Ακολουθία της Αγάπης χοροστατούντος...
24 Απριλίου, 2022 - 11:59

Εσπερινός της Αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Εσπερινός της Αγάπης στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Τελέστηκε στην Καλαμάτα η Ακολουθία του Εσπερινού της Αγάπης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος ενδύθηκε την Αρχιερατική αυτού στολή στο Μητροπολιτικό Μέγαρο, παρουσία των Ιερέων της πόλης και των τοπικών Αρχών.

Στη συνέχεια, λιτανευτική πομπή μετέβη με την Εικόνα της Αναστάσεως στο Μητροπολιτικό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, όπου τελέστηκε η Ακολουθία της Αγάπης χοροστατούντος του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου.

Κατά την Ακολουθία διαβάστηκε το Ιερό Ευαγγέλιο και σε άλλες γλώσσες.

Ο κ. Χρυσόστομος ευχήθηκε χρόνια πολλά και ευλογημένα στους πιστούς με υγεία και κάθε καλό, ενώ διένειμε ως ευλογία κόκκινα αυγά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων