25/04/2022 25/04/2022 Με την δέουσα μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη τελέσθηκε, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, ο πανηγυρικός εσπερινός, της μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στους πανηγυρίζοντες Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Επίκεντρο των εορτασμών οι Ιεροί Ναοί του Αγίου Γεωργίου της πόλης της Καλαμάτας και της Κοινότητας Τριόδου του Δήμου Μεσσήνης. Στον Ιερό...
25 Απριλίου, 2022 - 12:57
Τελευταία ενημέρωση: 25/04/2022 - 13:10

Εσπερινός του Αγίου Γεωργίου στους πανηγυρίζοντες ναούς της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Εσπερινός του Αγίου Γεωργίου στους πανηγυρίζοντες ναούς της Ι.Μ. Μεσσηνίας

Με την δέουσα μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη τελέσθηκε, το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, ο πανηγυρικός εσπερινός, της μνήμης του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στους πανηγυρίζοντες Ιερούς Ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας. Επίκεντρο των εορτασμών οι Ιεροί Ναοί του Αγίου Γεωργίου της πόλης της Καλαμάτας και της Κοινότητας Τριόδου του Δήμου Μεσσήνης.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Τριόδου χοροστάτησε και προέστη της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον εφημέριο του ναού Πρωτοπρεσβύτερο Διονύσιο Καλογερόπουλο, τον εκ Τριόδου καταγόμενο Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Γιαννόπουλο και τον Διάκονο Θεόφιλο Κυριάκο.

Στον πανηγυρικό εσπερινό του Αγίου Γεωργίου στην πόλη της Καλαμάτας προέστη της Ακολουθίας ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως, Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, πλαισιωμένος από τον προϊστάμενο του ναού και Αρχιερατικό Επίτροπο Καλαμάτας Αρχιμ. Χριστοφόρο Νταμάτη και ιερείς της πόλης της Καλαμάτας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων