14/11/2023 14/11/2023 Πλήθος κόσμου κατέκλυσε χθες το απόγευμα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2023, το Επισκοπικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, για τα ονομαστήριά του. Το παρόν έδωσαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τεγέας κ....
14 Νοεμβρίου, 2023 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2023 - 12:18

Ευχές στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Διαδώστε:
Ευχές στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε χθες το απόγευμα, Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2023, το Επισκοπικό Μέγαρο της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, για τα ονομαστήριά του.

Το παρόν έδωσαν οι Σεβ. Μητροπολίτες Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ, Βρεσθένης κ. Θεόκλητος, ο Θεοφιλ. Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος, ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιωάννης Καραμούζης, Κληρικοί από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και από άλλες Ιερές Μητροπόλεις, Ιερείς της Μητροπόλεως Μεσσηνίας, Εκκλησιαστικά Συμβούλια, Ενοριακά Φιλόπτωχα, Αντιπροσωπίες από τις ενοριακές συντροφιές νέων, καθώς και εκπρόσωποι άλλων τοπικών φορέων.

Οι επισκέπτες έτυχαν θερμής υποδοχής από το Μητροπολίτη, ο οποίος και τους ευχαρίστησε εγκαρδίως για την τιμή και την αγάπη που εξέφρασαν προς το πρόσωπό του, ευχόμενος και τα δικά τους έτη να είναι πολλά και ευφρόσυνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων