06/03/2023 07/03/2023 Με θλίψη και πόνο συνόδευσαν, το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Μαρτίου 2023, στην τελευταία του κατοικία, συγγενείς και φίλοι τον άτυχο 57χρονο Γεώργιο Φωτόπουλο, ο οποίος συγκαταλέγεται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της κοινότητας Αμφιθέας, του Δήμου Μεσσήνης και προέστη...
06 Μαρτίου, 2023 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 07/03/2023 - 0:58

Γεώργιος Φωτόπουλος: Στην τελευταία κατοικία του ένα εκ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

Διαδώστε:
Γεώργιος Φωτόπουλος: Στην τελευταία κατοικία του ένα εκ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

Με θλίψη και πόνο συνόδευσαν, το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Μαρτίου 2023, στην τελευταία του κατοικία, συγγενείς και φίλοι τον άτυχο 57χρονο Γεώργιο Φωτόπουλο, ο οποίος συγκαταλέγεται στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου της κοινότητας Αμφιθέας, του Δήμου Μεσσήνης και προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος συμπαραστατούμενος από κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδελφή του εκλιπόντος, ενώ στην ακολουθία παρέστησαν ο Βουλευτής Μεσσηνίας Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Τσουκαλάς και ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος.

Ο Γεώργος Φωτόπουλος, είχε ζήσει στο χωριό σε νεαρή ηλικία, για λίγα χρόνια όταν η οικογένεια του γύρισε από το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα ενώ το βράδυ της Τρίτης 28ης Φεβρουαρίου βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχία με προορισμό τη Θεσσαλονίκη όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων