14/05/2020 14/05/2020 Η προσφορά του Ταμείου Αρωγής Απόρων Μεσσηνίων Φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας συνεχίστηκε κατά την περίοδο της πανδημίας. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, το ως άνω Ίδρυμα διέθεσε το ποσό των 40.000 ευρώ σε φοιτητές που προσέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο εθελοντική εργασία σε Νοσοκομεία, σε φοιτητές που αντιμετώπισαν πρόβλημα...
14 Μαΐου, 2020 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2020 - 14:42

H I.M. Μεσσηνίας στηρίζει τους φοιτητές

Διαδώστε:
H I.M. Μεσσηνίας στηρίζει τους φοιτητές

Η προσφορά του Ταμείου Αρωγής Απόρων Μεσσηνίων Φοιτητών της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας συνεχίστηκε κατά την περίοδο της πανδημίας.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, το ως άνω Ίδρυμα διέθεσε το ποσό των 40.000 ευρώ σε φοιτητές που προσέφεραν με οποιονδήποτε τρόπο εθελοντική εργασία σε Νοσοκομεία, σε φοιτητές που αντιμετώπισαν πρόβλημα επιστροφής στην Ελλάδα από το εξωτερικό, σε φοιτητές που παρέμειναν αποκλεισμένοι σε διάφορες χώρες ή και στην Ελλάδα καθώς και σε υποτροφίες απόρων φοιτητών.

Από το έτος 2010, πρώτο έτος λειτουργίας του Ταμείου, έχουν χορηγηθεί συνολικά σε φοιτητές και φοιτήτριες 800.000 Ευρώ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων