11/03/2022 11/03/2022 Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, και ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, τελέσθηκε απόψε η Α’ Στάση των Χαιρετισμών, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο. Κατά το κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος ερμηνεύοντας την Α’ Στάση των Χαιρετισμών, προέτρεψε τους πιστούς να έχουν ως πρότυπό τους την Υπεραγία Θεοτόκο, ενώ...
11 Μαρτίου, 2022 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 11/03/2022 - 21:57

Η Α’ Στάση των Χαιρετισμών στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Η Α’ Στάση των Χαιρετισμών στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, και ενώπιον της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας, τελέσθηκε απόψε η Α’ Στάση των Χαιρετισμών, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο. Κατά το κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος ερμηνεύοντας την Α’ Στάση των Χαιρετισμών, προέτρεψε τους πιστούς να έχουν ως πρότυπό τους την Υπεραγία Θεοτόκο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο λυπηρό γεγονός του πολέμου στην Ουκρανία, προτρέποντας όλους να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων