07/11/2022 07/11/2022 Στο κατάμεστο, από γονείς κάθε ηλικίας, Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η Α’ Σύναξη Γονέων και Νέων Ζευγαριών για την φετινή χρονιά. Την έναρξη έκανε ως ομιλητής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: “Η θέση της γυναίκας ως συζύγου και μητέρας στην οικογένεια “....
07 Νοεμβρίου, 2022 - 8:50
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2022 - 8:54

Η Α’ Σύναξη Γονέων και Νέων Ζευγαριών στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Η Α’ Σύναξη Γονέων και Νέων Ζευγαριών στην Καλαμάτα

Στο κατάμεστο, από γονείς κάθε ηλικίας, Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου η Α’ Σύναξη Γονέων και Νέων Ζευγαριών για την φετινή χρονιά.

Την έναρξη έκανε ως ομιλητής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: “Η θέση της γυναίκας ως συζύγου και μητέρας στην οικογένεια “.

Μετά από την εμπεριστατωμένη εισήγηση του Σεβασμιωτάτου ακολούθησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος με τους παρευρισκομένους κληρικούς και λαϊκούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων